Rite of the womb

Rite of the womb

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze Rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: ‘The womb is not a place to store fear and pain; the womb is to create and give birth to life.’

Loslaten van emoties

Het collectief vrouwelijke, en de vrouw in wezen, is eeuwenlang ontkend en onderdrukt op vele verschillende manieren. Iedere vrouw draagt hier bewust of onbewust een stuk van mee. Mishandeling, misbruik, miskenning, maar ook emoties na miskramen, onvruchtbaarheid of verafschuwing van de vrouwelijke cyclus worden opgeslagen in de baarmoeder. Nu is de tijd deze onderdrukking en emoties los te laten en te transformeren, zodat de vrouwelijke kracht kan stromen zoals zij bedoeld is.

Een heling en een zegening

De rite of the womb is een prachtig ritueel dat van vrouw op vrouw doorgegeven wordt. Het helpt (soms generaties lange) trauma’s los te laten en de vrouwelijke kracht in de vrouw te versterken. Het is een energetische uitwisseling van energie van de vrouwenspirit van de jungle, die via de initiator aan de vrouw wordt overgedragen. Het ontvangen van de rite of the womb is zowel een heling als een zegening. Het helpt de vrouw in zachtheid los te laten en haar pure essentie in liefde te herstellen. Hierdoor komt de vrouw in diepere verbinding met zichzelf en daarmee met haar creativiteit en passie. Het geeft een diep vertrouwen terug, het vertrouwen op haar vrouwelijke oerkracht.

Na de inwijding en het ontvangen van de rite of the womb mag deze met zoveel mogelijk vrouwen gedeeld worden en kun je je registreren als Womb Keeper.

Heb je vragen of wil je met mij afstemmen of dit bij je past, voel je dan welkom en vrij om contact met me op te nemen:
info@gaiawise.nl