Over GaiaWise

Over GaiaWise

Meet the woman behind – Marloes Welling

Het leven is één groot speelveld, waarin we mogen ervaren en spelen, iedere dag opnieuw. Ik hou dan ook van ontdekken, of dat nu nieuwe plekken zijn in de wereld of plekken in mijzelf die ik (nog) niet goed ken. Reizen is één van mijn passies, zowel van binnen als buiten. Bij reizen (op beiden manieren) komt een automatische verlegging van grenzen en daarin ervaar ik vrijheid en ruimte. Ik vind het een magisch spel! 

Ik ben afgestudeerd aan de SPSO Integrale Menswetenschappen als psychosociaal therapeut. Het onderwerp van mijn afstudeer scriptie betrof een onderzoek naar het mogelijke verband tussen de dertigers crisis en de ontkende vrouwelijke kracht in de vrouw. Tijdens dit onderzoek, dat tevens een onderzoek in mijzelf was, werd een verlangen geboren. Na een lange periode van helen en (h)erkennen van mijn eigen Vrouw-Zijn ben ik begin 2019 gestart met mijn passie en missie naar buiten uit te dragen middels GaiaWise.

GaiaWise staat voor de wijsheid van het oer-vrouwelijke en begeleidt vrouwen om hun eigen diepste wijsheid weer te leren verstaan en te integreren in hun leven. Door middel van Rituelen, Ceremonies, Vrouwen cirkels, Integrale therapie of een afgestemd één op één traject bekijken we welke overtuigingen los gelaten mogen worden om te kunnen leven vanuit jouw authenticiteit.

Iedere vrouw, ieder mens, is uniek en heeft haar eigen pad en eigen manier van ont-wikkelen. Voor mij spreekt het dan ook voor zich dat ik op integrale manier naar de persoon voor me kijk en in ieder moment opnieuw invoel wat er nodig is om aan te sluiten op haar eigen wijsheid.

Zodra je weet waar jij écht voor staat, wat jouw persoonlijke waarden zijn en je levensmissie weer duidelijk wordt, is het maken van keuzes of beslissingen gemakkelijker. Je loopt jouw levenspad dan met meer vertrouwen, voldoening en levensvreugde. Door jouw Innerlijke stem weer te leren verstaan kan jouw talent tot ontplooiing komen en kun je van hieruit gaan creëren en manifesteren. Opnieuw thuiskomen in jeZelf en zien dat alles er al IS. Zo kan jij jouw leven gaan leiden vanuit innerlijke wijsheid.

Let’s meet!

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de diensten die ik aanbied? Neem dan gerust contact met me op.