Magic Truffel

Magic Truffel

De magische truffel is een hulpmiddel van moeder natuur om ons net dat stapje verder te brengen. Het lost de barrière op die we als mens hebben opgebouwd (op de momenten dat we die ook nodig hadden) en waar we ons nu nog steeds krampachtig aan vasthouden, waardoor we soms niet voorbij onze (beperkende) overtuigingen kunnen kijken. Hierdoor kunnen we het grotere plaatje soms niet meer helder zien. De truffel is een hulpmiddel om inzichten te verkrijgen die je kunnen helpen door de patronen en belemmeringen heen te breken, zodat je weer met een frisse kijk je leven kan instappen.


Wat zijn truffels eigenlijk en wat doet het?
Een Magic truffel is geen paddo en ook geen truffel. Magic truffels zijn sclerotia, een schimmel die tussen de zwamdraden onder de grond door groeit. Ook wel mycelium genoemd. 
Magic truffels zijn volkomen legaal in Nederland en komen van eigen bodem. De werkzame stof Psilocybine wordt in ons lichaam omgezet in Psilocine die gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voorkomt ( bijvoorbeeld in bomen, grassen, bloemen enzovoorts) en zelfs in onze eigen hersenen door een klier wordt aangemaakt. Deze klier wordt ook wel ‘seat of the soul’ genoemd De stof wordt dan ook makkelijk door het lichaam afgebroken, zonder toxische stoffen achter te laten.

De werkzame stoffen Psilocybine en Psilocine stimuleren de groei van nieuwe vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen. Dit kan ondersteunend werken bij het loslaten van verschillende patronen die we in ons leven vasthouden zoals verslaving of beperkte overtuigingen, maar ook werkt het ondersteunend bij depressie en trauma.

Contra indicaties

– zwangerschap of het geven van borstvoeding.
– medicatie die niet samen gaat met truffels, zoals antidepressiva.
– psychoses, schizofrenie of borderline hebt of hebt gehad of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt.
– allergie voor schimmels.

Tijdens of voorafgaand aan sessie mag je geen gebruik maken van verdovende middelen waaronder ook alcohol.

In ceremonie, kleine groepen of individueel
De truffel kan op verschillende manieren worden ingezet. Tijdens groepsceremonies versterkt de groepsenergie elkaar en kan de groep
We starten de dag om 11.00 uur, waarbij we de tijd en ruimte nemen aan te komen in ontspanning. Vooraf aan de truffel ceremonie maken we gebruik van ademhaling en mantra om jou in de juiste bedding én liefdevolle verbinding met jezelf de reis in te laten gaan. Na het innemen van het plantmedicijn zal jouw reis beginnen en tussen de 4-5 uur duren.
Wanneer je uit je reis aan het terug komen bent heb je de tijd nodig om weer helemaal in het hier en nu aan te komen en te landen in je lijf. We zullen deze ceremonie dan ook eindigen met een snack om je in jouw fysieke lijf te helpen gronden.
Rond 18.00 uur ga je weer richting huis en neem je de tijd om jouw reis en inzichten te integreren. (let op je kan niet direct deelnemen in het verkeer, zorg dus voor vervoer).
Er is maximaal aantal deelname van 8 personen.

Love to meet your beautiful soul!