Zijn in je Center – Retraite Frankrijk

by Gaiawise

In het dagelijks leven richten we onze aandacht veel naar buiten, we zien en ervaren de dingen, mensen en gebeurtenissen om ons heen. Onze blik naar buiten verteld ons veel over de binnenwereld. Het (weer)spiegeld en verteld hoe je naar de wereld kijkt vanuit eerdere ervaringen en kadert daarmee jouw beleving.

Maar stel nou dat je die kaders even kan laten vallen en gewoon bent in het moment.

Wat zie je dan? ~ Wat voel je dan? ~ Wat ervaar je dan? ~ Wie ben je dan?

Tijdens deze week in Frankrijk zullen we je meenemen op reis terug naar jeZelf. We keren terug naar binnen, naar de oorsprong, daar waar alles begint en eindigt met een eindeloze cirkel ertussen.

Wat kun je verwachten?

– Meditatie/visualisatie
– Stilte momenten
– Yoga
– Ademwerk
– Mindful Zijn
– Plantmedicijn reis
– Sacred Cacao
– Vuur ritueel
– Water ritueel

Daarnaast gaan we je heerlijk in de watten leggen!

– Overheerlijke gezonde maaltijden en snacks van onze healthy kok Iris Heuer.
– Privé terrein op een prachtige familie camping in het zuiden Frankrijk.
– 6 retraite dagen.
– Vrije tijd om de omgeving te verkennen.

Hoe/wat/waar/wanneer?

De retraite is van 3 t/m 10 september 2022, waarbij we 3 september begin van de avond zullen starten met een diner om rustig aan te komen en elkaar te ontmoeten. We sluiten de week af op de vertrek dag 10 september met een ontbijt waarna ieder zijn weg weer gaat.
Mocht je langer willen blijven of eerder willen aankomen is dat uiteraard een mogelijkheid in overeenstemming met de camping.
Je verblijft 7 nachten op camping Roussel met alle faciliteiten tot beschikking. Onze kok zal van alle maaltijden een feestje maken en ons verwennen met lekkernijen tussendoor.

Kosten

Deze retraite kan je jezelf cadeau doen voor € 1222,- p.p. incl. overnachtingen en maaltijden.
Na ontvangst van de aanbetaling van € 322,- ben je zeker van jouw plek in de retraite.

Over de begeleiding en de samenwerking

Marloes Welling ~ GaiaWise

Het leven is één groot speelveld, waarin we mogen ervaren en spelen, iedere dag opnieuw. Ik hou dan ook van ontdekken, of dat nu nieuwe plekken zijn in de wereld of plekken in mijzelf die ik (nog) niet goed ken. Reizen is één van mijn passies, zowel van binnen als buiten. Bij reizen (op beiden manieren) komt een automatische verlegging van grenzen en daarin ervaar ik vrijheid en ruimte. Ik vind het een magisch spel! 

Ik ben afgestudeerd aan de SPSO Integrale Menswetenschappen als psychosociaal therapeut. Ieder mens, is uniek en heeft haar eigen pad en eigen manier van ont-wikkelen. Voor mij spreekt het dan ook voor zich dat ik op integrale manier naar de persoon voor me kijk en in ieder moment opnieuw invoel wat er nodig is om aan te sluiten op haar eigen wijsheid. Naast de studie heb ik vele ceremonies en rituelen mogen ontvangen en ontdekken vanuit verschillende stromingen. De oude wijsheid die verscholen zit in deze rituelen en ceremonies hebben mij diep herinnert en mij aangezet in het weven van de westerse stroming van psychosociaal werk en de oude wijsheid vanuit andere stromingen.

In diepe overtuiging dat ieder van ons haar eigen hoogste waarheid bezit begeleid ik vanuit gelijkwaardigheid, vanuit mijn eigen innerlijk weten en afgestemd op de ander. Jij bent een andere ik en samen kunnen we een verschil maken.


Raymond Vijverberg ~ Bliss Life-Work

Al mijn hele leven hou ik van bewegen. Beweeglijkheid, Dynamiek, Actie, Spelen. Het houdt me fris, energiek, geaard. Vanaf 2004 kwam Kundalini Yoga en Meditatie in mijn leven, een krachtige vorm van yoga, veelzijdig en een mooie balans tussen yin en yang. Naar binnen gaan, voelen, ont-dekken. En op alle niveaus kan er balans ont-staan door beweging, adem, klank en meditatie.

De eenvoud en pracht van de natuur blijft mij verwonderen, dat had ik als kind al. Ruiken, kijken, proeven. Wat is het leven mooi, wat is de mens interessant door zijn keuzes, uitdagingen en plannen. Durf je je eigen weg te gaan? Kun je authentiek zijn? Jezelf te ont-wikkelen. Kun je helemaal aanwezig zijn? Welkom zijn?

De afgelopen jaren heb ik naast mijn liefde voor groepswerk ook steeds meer mensen 1 op 1 kunnen begeleiden in trajecten en ceremonies. Jongeren, mannen, vrouwen, prachtige spiegels op mijn pad. Geven en ontvangen, samen groeien.

Ik houd van mensen, van het leven en van de liefde. Drijfveren om mooie verbindingen met mensen aan te gaan op diepere niveaus. Van elkaar leren. Een veilige bedding creëren voor heling en transformatie. Zijn met jezelf. Met elkaar. Genieten.

Wat is er nodig? Yoga, adem, een ritueel, een gesprek, een luisterend oor, aandacht, inspiratie. IK ben er graag. Van harte welkom!
Website: in ontwikkeling

Iris Heuer ~ Green Twist

Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. GreenTwist is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van GreenTwist om ieder individu vanuit een holistische visie en gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren.

Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten. Holistisch is het zien van de mens als één geheel, delen van onszelf die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Optimale Gezondheid begint voor mij bij voeding, maar ik kijk ook verder naar wat er nog meer speelt, wat positief of negatief bijdraagt aan onze gezondheid.
www.greentwist.nl

Camping:
www.roussel.nl

We kijken er naar uit je te verwelkomen!