Nieuwe Maan Vrouwencirkel ~ 14 mei 2021

by Gaiawise

Lieve Vrouwen, Sisters, Wise ones, lets gather! The time is Now!

Laten we onze harten bundelen evenals onze wijsheid diep van binnen, onze grootsheid, vreugde en ons verdriet. Laten we lachen met elkaar en lol hebben zoals alleen vrouwen dat kunnen, maar laten we ook helen, de diepe (collectieve) wonden die we meedragen in alle cellen van ons bestaan. Laten we niet langer zwijgen, maar onze STEM hoorbaar maken voor dat waar we voor staan. De tijd van zwijgen is voorbij! Laten we de collectief vrouwelijke kracht in ere herstellen, zodat deze wereld kan transformeren naar een prachtig paradijs voor alle generaties die nog gaan komen.

Krachtige vrouwen, laten we niet langer slechts aan de oppervlakte verbinden, maar laten we onze verbinding verdiepen, zodat de wijsheid die wij vrouwen bij ons dragen vanuit onze grootmoeders en de gehele vrouwenlijn achter ons, her-Innert kan worden.

We are all ONE and all in this together! The time is now, let’s act and make this beautiful world shift.

Voorbereiding en kosten

  • Inloop 18.45 start ceremonie 19.00
  • De bijdrage voor deze vrouwencirkel is € 12,50.
  • Zorg voor lekker zittende kleding, zodat je je comfortabel voelt.
  • Aanmelden; info@gaiawise.nl 

Optioneel voedingsadvies

Tijdens de nieuwe maan richt de sapstroom in het lichaam zich naar binnen. De vochtcirculatie is trager, waardoor de stoffen die in het lichaam binnen komen in hogere concentratie door de cellen opgenomen worden en daar ook langer verblijven. Naast voldoende water drinken is een sap dieet een krachtige ondersteuning voor het lichaam, omdat de cellen langer de tijd hebben de vitaminen en mineralen op te nemen en zich te verzadigen.

Love to meet your beautiful soul!