VOL ~ GaiaWise Sisterhood

by Gaiawise

‘In de kern van onze baarmoeder huist de kern van het leven zelf…’

In de GaiaWise Sisterhood breken we door de tralies van de patriarchale kelder waar zij gevangen zit en tot zwijgen gehouden wordt. Het is tijd om haar te bevrijden, de wereld te vullen met haar wijsheid, haar liefde en haar toewijding. Het is tijd de vloek van verdeeldheid en afscheiding te doorbreken, beginnend bij onszelf zodat dat wat binnenin ons transformeert kan doorsijpelen naar buiten.

‘You are the bird of happiness in the magic of existence.
What a pity when you let yourself be chained and caged.’
~Rumi~

De weg naar het ultiem vrouwelijke is een pelgrim tocht, een labirinth dat gelopen wordt terug naar onsZelf, naar Zelf-Liefde, naar Heelheid en de kern van alle Creatie! Het is de tocht naar diepe geboorte. Geboorte van jouw puurste Zelf, geboorte van al dat leeft.

‘In Sisterhood verbind je met jeZelf en van daaruit met elkaar in hart en baarmoeder.’

We gaan opnieuw zakken in ons bekken, daar waar onze eigen draagkracht aanwezig is. Door onze Sensuele energie, onze Seksuele energie, onze Oer energie te laten stromen, komen wij vrouwen terug in onze LevensKracht. Creativiteit kan weer gaan stromen, Innerlijke wijsheid kan weer gehoord worden en twijfel zal veranderen in een diep Weten.

Een kleine greep wat je kunt verwachten;
~Womb Clearing
~Rite of the Womb
~Verbonden Ademhaling
~Sacred Cacao Ceremonie
~Plantmedicijn
~Yoni steam
~Zweethut 
~ Een (nieuwe) diepe verbinding met jeZelf

PRAKTISCH
Onze reis is verdeeld over 7 vrijdagen en één zaterdag.
Jouw bijdrage in de energie uitwisseling bedraagt € 999,-

Voor de veiligheid en geborgenheid van de groep is er ruimte voor maximaal 9 vrouwen. De Sisterhood zal doorgaan bij een minimaal aantal van 6 vrouwen.

Voel jij ook dat het tijd is om het vrouwelijke te omarmen en terug te ankeren in haar heilige kracht? Voel jij dat je het oeroude SamenZijn met vrouwen wil ervaren en herstellen? Voel jij dat je klaar bent om jouw levensenergie weer te laten stromen in al haar kracht?
Dan wil ik jou graag verwelkomen in deze Sistercirkel!

En verder…
Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je met mij afstemmen of dit bij je past, voel je dan welkom en vrij om contact met me op te nemen:
info@gaiawise.nl


‘Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing there is a field…
I’ll meet you there.’
~Rumi~